BESPLATNA DOSTAVA

PLAĆANJE POUZEĆEM

PONUDA AKTIVIRANA -50%

AIR FRESH®

Prijenosni klima uređaj 3 u 1 bez vanjske cijevi, s toplinskom pumpom, koji trenutačno hladi okoliš, štedi 83% na računu

Prosječna ocjena 4,9/5
5/5

samo danas za samo 99€ umjesto 197,90€ !

SAMO 100 KOMADA U PONUDI

PREOSTALO 7 KOMADA

Besplatna dostava

Plaćanje pouzećem

Jamstvo uključeno

Za narudžbu ispunite obrazac.

  UŽIVAJTE U HLADNOSTI U SVOM DOMU BEZ TRIŠENJA STRUJE

  Air Fresh® je revolucionarni tubeless prijenosni klima uređaj, koji je već postigao izvanredne rezultate u prodaji. U samo nekoliko minuta ovaj nevjerojatni uređaj može ohladiti, pročistiti i odvlažiti cijelu prostoriju bez stvaranja vrućih točaka.

  Posebnost Air Fresh®-a je njegov visokoučinkoviti ciklonski motor, koji automatski smanjuje potrošnju energije za 90% u usporedbi s tradicionalnim klima uređajima. S ovim inovativnim pristupom možete dobiti maksimalnu udobnost bez brige o negativnim utjecajima na svoj račun.

  Možete biti sigurni, jer je rezultat 100% zajamčen! Toliko smo uvjereni u učinkovitost Air Fresh®-a da vam nudimo priliku da ga isprobate 60 dana. Tijekom tog vremena imat ćete dovoljno vremena da iskusite njegove prednosti i sami se uvjerite kako vam može poboljšati kvalitetu života.

  1. NISKA POTROŠNJA ENERGIJE: Energetski razred A+++
  2. TIHO: 15 db buke, da ostane uključen cijelu noć čak i s ventilatorima na najvećoj brzini bez stvaranja buke
   55 m2
  3. POKRIVENOSTI: Zamrznite cijelu sobu u 15 minuta za hladno i opuštajuće okruženje čak i tijekom najtoplijih dana
  4. JEDNOSTAVAN ZA KORIŠTENJE: Zahvaljujući velikom spremniku za odvod kondenzata od 5,5 L, vodu ćete morati isprazniti samo svakih 48 sati
  5. PAMETNA TEHNOLOGIJA: s kontrolama na dodir, bežičnim daljinskim upravljačem i prilagodljivim funkcijama klima uređaja
  6. TOPLINSKA PUMPA: Ljeti hladi, a zimi grije
   Jamstvo povrata novca od 60 dana

  LE RECENSIONI DEI NOSTRI CLIENTI

  Lako se postavlja i ima kompaktan dizajn koji se savršeno uklapa u moj prostor. Njegova funkcija hlađenja je snažna i uspijeva održati prostoriju hladnom čak i tijekom najtoplijih dana. Također mi se jako sviđa njegov način odvlaživanja, koji eliminira višak vlage u zraku. Bilo je to veliko ulaganje u moju ljetnu udobnost.

  Luca G.

  Ovaj prijenosni klima uređaj je jednostavno nevjerojatan! Mogao bih se zbog vrućine oprostiti od besanih noći. Također mi se sviđa činjenica da ima filter koji pročišćava zrak, čini okoliš zdravijim i smanjuje alergene. Lako se premješta iz sobe u sobu i ne zahtijeva kompliciranu instalaciju.

  Paula F.

  Kupio sam ovaj prijenosni klima uređaj i bio sam impresioniran njime. Njegov snažan rashladni kapacitet je nevjerojatan i uspijeva održati željenu temperaturu u kratkom vremenu. Također je vrlo tih, što je veliki plus kada je u pitanju noćni odmor ili fokus tijekom dana. Također mi se sviđa što ima programibilni timer, što mi štedi struju. To je praktično i svestrano rješenje za suočavanje s ljetnim vrućinama bez obavljanja složenih instalacijskih radova. Preporučuje se!

  Frank L.

  Za narudžbu ispunite obrazac.

   Domande frequenti

   Certo puoi pagare comodamente al corriere al momento della consegna

   Certo la spedizione è gratuita in tutta italia

   Spedizione con corriere express 24-48h

   Certo dopo che avrai compilato il modulo un nostro operatore ti contatterà telefonicamente per confermare l’ ordine

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   I prodotti consigliati su offertepremium.com sono venduti in affiliazione pertanto offertepremium.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.