BREZPLAČNA DOSTAVA

GOTOVINO PO POVZETJU

PONUDBA AKTIVIRANA -70%

AIR FRESH®

Klimatska naprava 3 v 1 brez zunanje cevi, s toplotno črpalko, ki takoj ohladi prostor in prihrani 83% na računu.

za samo 99€ 

namesto 197,90€!

SAMO 100 KOSOV V PONUDBI

ŠE 7 KOSOV

Brezplačna dostava

Gotovino po povzetju

Garancija na zadovoljstvo

ZA BLOKIRANJE PONUDBE IZPOLNITE OBRAZEC

  NIKOLI NE BOSTE TRPELI ZARADI TOPLOTE

  Air Fresh® je revolucionarna prenosna klimatska naprava brez cevi, ki že dosega izjemne prodajne rezultate. V samo nekaj minutah lahko ta neverjetna naprava ohladi, prečisti in razvlaže celotno sobo, ne da bi ustvarila vroče točke.

  Posebnost Air Fresh® je njegov visoko učinkovit ciklonski motor, ki samodejno zmanjša porabo energije za 90 % v primerjavi s tradicionalnimi klimatskimi napravami. S tem inovativnim pristopom lahko dobite maksimalno udobje, ne da bi vas skrbeli negativni vplivi na vaš račun.

  Ne samo, da boste uživali v prijetni in sveži izkušnji, ampak boste tudi prihranili čas in denar. Pozabite na gromozanske tradicionalne klimatske naprave, ki zahtevajo zunanje motorje z izpušno cevjo, ki ne samo povzročajo nelagodje, ampak tudi povečujejo stroške energije.

  Lahko ste mirni, saj je rezultat 100% zagotovljen! Tako smo prepričani v učinkovitost Air Fresh®, da vam ponujamo možnost, da ga preizkusite 60 dni. V tem času boste imeli dovolj časa, da izkusite njegove prednosti in se na lastne oči prepričate, kako lahko izboljša vašo kakovost življenja.

  1. NIZKA PORABA ENERGIJE: Energijski razred A+++
  2. TIHO: 15 db hrupa, da ostane vključen vso noč tudi z ventilatorji pri največji hitrosti brez hrupa
   55 m²
  3. POKRITosti: Zamrznite celotno sobo v 15 minutah za hladno in sproščujoče okolje tudi v najbolj vročih dneh
  4. ENOSTAVEN ZA UPORABO: Zahvaljujoč veliki 5,5 l posodi za odtok kondenzata boste morali vodo izprazniti le vsakih 48 ur
  5. PAMETNA TEHNOLOGIJA: z upravljanjem na dotik, brezžičnim daljinskim upravljalnikom in prilagodljivimi funkcijami klimatske naprave
  6. TOPLOTNA ČRPALKA: Poleti hladi in pozimi greje
   60-dnevna garancija vračila denarja

  OCENE NAŠIH STRANK

  Ta klimatska naprava je enostavna za namestitev in ima kompaktno zasnovo, ki se popolnoma prilega mojemu prostoru. Njegova funkcija hlajenja je zmogljiva in ohranja prostor hladen tudi v najbolj vročih dneh. Zelo mi je všeč tudi njegov način razvlaževanja, ki odstrani odvečno vlago v zraku. To je bila odlična naložba v moje poletno udobje.

  Luke G.

  Ta prenosna klimatska naprava je neverjetna! Zaradi vročine bi se lahko poslovil od neprespanih noči. Všeč mi je tudi dejstvo, da ima filter, ki prečisti zrak, poskrbi za bolj zdravo okolje in zmanjša alergene. Enostavno se premika iz sobe v sobo in ne zahteva zapletene namestitve.

  Paola F.

  Kupil sem to prenosno klimatsko napravo in bil nad njo navdušen. Njegova zmogljiva hladilna zmogljivost je neverjetna in uspe vzdrževati želeno temperaturo v kratkem času. Je tudi zelo tih, kar je velik plus, ko gre za nočni počitek ali osredotočenost podnevi. Všeč mi je tudi, da ima časovnik, ki ga je mogoče programirati, kar mi prihrani elektriko. Je praktična in vsestranska rešitev za spopadanje s poletno vročino, ne da bi vam bilo treba opraviti zapletena montažna dela. Zelo priporočljivo!

  Franco L.

  ZA BLOKIRANJE PONUDBE IZPOLNITE OBRAZEC

   Pogosta vprašanja

   Seveda lahko preprosto plačate kurirju ob dostavi

   Seveda je dostava brezplačna po vsej Italiji

   Dostava s hitrim kurirjem 24-48h

   Seveda vas bo po izpolnjenem obrazcu po telefonu kontaktiral eden od naših operaterjev za potrditev naročila

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   I prodotti consigliati su offertepremium.com sono venduti in affiliazione pertanto offertepremium.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.