ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Средна оценка 4.9/5
5/5

ФРИТЮРНИК 5.5 ЛТ

Най-новото поколение 5,5-литров въздушен фритюрник, който пържи без масло, готви, грилова и пече по здравословен и бърз начин.

ПРЕДЛАГАТ СЕ САМО 100 БРОЯ

ОСТАВАЩИ 7/100 БРОЯ

лв 159,00

лв 339,00

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА БЛОКИРАНЕ НА ОФЕРТАТА
Безплатна доставка

Наложен платеж

2 години гаранция

ЯСТИЯ НА ШЕФ ГОТВАЧ ДОРИ У ДОМА

Това е многофункционален уред, който ви позволява да пържите, печете, печете, гриловате и препичате любимите си храни с горещ въздух, постигайки хрупкави и сочни резултати с минимални усилия.
 

Air Fryer има капацитет от 5,5 литра, идеален за приготвяне на големи количества храна за цялото семейство или приятели. Неговият елегантен и модерен дизайн се адаптира към всяка кухня, докато ви предлага 8 предварително зададени програми за разнообразие от рецепти, от класически като пържени картофи или печено пиле, до по-креативни като торти или пици.


5,5-литровият фритюрник е идеалното решение за тези, които искат да готвят по здравословен, бърз и вкусен начин, спестявайки време, енергия и пари. С вашия въздушен фритюрник можете да се наслаждавате на пържените си храни без чувство за вина!

Този въздушен фритюрник е иновативно устройство, предназначено да предложи готварско изживяване, без да прави компромис с вкуса и здравето. Благодарение на капацитета си за многократно готвене, той е в състояние да извършва различни кулинарни приготовления, гарантирайки вкусен резултат без добавяне на вредни мазнини.

ПО-МАЛКО МАЗНИНА

Тази характеристика го прави подходящ за всякакви излети на открито, като гарантира постоянна защита от рискови реакции след пробиване

ПОВЕЧЕ ВКУС

Изработен от напълно водоустойчив материал, при всякакви метеорологични условия и място, можете да се отпуснете, но без да се намокрите

НИСКА КОНСУМАЦИЯ

Има капацитет от 200 кг и голямо пространство с двойни седалки, за да се насладите на релакс заедно с когото пожелаете!

ОСНОВНИТЕ ФУНКЦИИ

ЛЕСНО ЗА ПОЧИСТВАНЕ

Въздушният фритюрник използва високоскоростна топлина за готвене на храна, образувайки хрупкава коричка отвън чрез реакцията на Maillard, докато високата скорост на въздуха предотвратява бързото изпаряване на вътрешната влага, запазвайки храната сочна. Без необходимост от големи количества олио се постига вкусно и здравословно готвене.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Въздушният фритюрник за многократно готвене 5,5 LT е фантастичен! Капацитетът е идеален за готвене за цялото семейство, а двете независими кошници са много удобни за приготвяне на различни ястия едновременно.Лесен е за използване и предлага много възможности за готвене. Бях изумен от способността му да хрупка храната отвън и да я запази влажна и вкусна отвътре, без да използва масло. Покупка, която силно препоръчвам!

Roberto P.

Фритюрникът наистина промени начина, по който готвим! Изненадващо е как успява да създаде перфектна хрупкавост на любимите ни храни, като същевременно поддържа правилната вътрешна влажност. Опитах няколко рецепти, от пържени картофи до печени пилета, и всички ястия се оказаха вкусни. Също така е страхотно да знаете, че използвате по-малко мазнина при приготвянето, което прави ястията по-здравословни за цялото семейство. Силно препоръчвам този въздушен фритюрник!

Federica V.

Този въздушен фритюрник е най-добрият ми съюзник в кухнята! Възможността за многократно готвене е страхотна, мога да пека, пека и да правя любимия си чипс без притеснения. Сензорният дисплей е много интуитивен и лесен за използване, което ми позволява да регулирам прецизно температурата и времето за готвене. Това, което ме порази най-много, беше консистенцията на храната: хрупкава отвън и мека отвътре, точно както бих искал. Не мога без този въздушен фритюрник!

Stefano G.

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА

лв 159,00

лв 339,00

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА БЛОКИРАНЕ НА ОФЕРТАТА
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

Contattaci: info@primeofferteitalia.com