ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΉ

ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ

ΜΈΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ 4,7/5
5/5

GAME BOY®

ΞΑΝΑΖΉΣΕΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΊΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΉΣ ΗΛΙΚΊΑΣ ΣΑΣ ΈΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙ

ΜΑΎΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΠΡΟΣΦΟΡΆ – 50% ΈΚΠΤΩΣΗ!

Μόνο 100 τεμάχια σε προσφορά

7/100

€44

€99

Δωρεάν μεταφορικά

αντικαταβολή

Περιλαμβάνεται εγγύηση

ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΗ ΦΌΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΆΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ
Η νέα κονσόλα παιχνιδιών ρετρό είναι η κονσόλα που σας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο!

Θυμάσαι όταν ήσουν παιδί πόσες ώρες πέρασες παίζοντας τα θρυλικά Arcade παιχνίδια στο Game Room;

Θυμάστε Super Mario και τα τούβλα για να σπάσει και τα επίπεδα που σιγά-σιγά έγινε όλο και πιο δύσκολο; Και μην μου πεις ότι δεν θυμάσαι τον Ken και τον Ryu από το Street Fighter και το Shoryuken τους;

Από σήμερα, μπορείτε να ξαναζήσετε αυτές τις φανταστικές στιγμές από την άνεση του σαλονιού σας με τους φίλους ή τα παιδιά σας παίζοντας μια επιλογή από + 400 παιχνίδια Arcade των 80s και 90s.

Κάντε μια βουτιά στο παρελθόν, προσκαλέστε τους φίλους σας στο σπίτι και διασκεδάστε με το G Console-RETRO, ξαναζώντας μαζί την παιδική σας ηλικία.

Ποιος δεν ήθελε ποτέ να είναι σε θέση να γίνει παιδί και πάλι τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους, σκεπτόμενος πίσω σε αυτά τα παιχνίδια

Από σήμερα και στο εξής, μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια που θέλετε χωρίς να αγοράσετε τίποτα άλλο, επειδή θα βρείτε όλα τα παιχνίδια που είναι ήδη αποθηκευμένα στην κονσόλα και μπορείτε να ανακαλύψετε πολλούς τίτλους που δεν γνωρίζατε.

memorizzati all’interno della Console e potrai scoprire tanti titoli che non conoscevi.

ΤΙ ΛΈΝΕ ΟΙ ΠΕΛΆΤΕΣ ΜΑΣ

«Τι ωραία να ξαναζείς παλιές αναμνήσεις. Το gameboy ήταν πάντα ένα πάθος μου πάρα πολύ κακό έχασα τον γέρο, αυτό ούτως ή άλλως είναι πολύ γρήγορα»

Ρόμπερτ Π.

«Συγχαρητήρια σε όσους είχαν τη λαμπρή ιδέα να το ξαναβάλουν στην αγορά στην επαγγελματική έκδοση. Περνάω μια κόλαση από μια καλή στιγμή.»

Φαμπρίτσιο Β.

«Χαρισματικός στο γιο μου, ακόμα με ευχαριστεί. Το βράδυ, όταν έχω χρόνο, θα το παίξω κι εγώ.»

Στέφανι Τζι.

7/100

ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΗ ΦΌΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΆΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ
Contatti: info@prodotticertificatiitalia.com

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su prodotticertificatiitalia.com sono venduti in affiliazione pertanto prodotticertificatiitalia.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

Privacy PolicyTermini e condizioni

© 2021 Tutti i diritti riservati.