БЪРЗА ДОСТАВКА

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

СГЪВАЕМА ВЪНШНА БЕСЕДКА

Идеален за плажа, градината, терасата, разглобява се и се сглобява за 5 минути. Устойчив е на вятър, дъжд и градушка и предпазва от UV лъчи

ОСТАНАХА МАЛКО БРОЙКИ В ОФЕРТАТА

В ОФЕРТА ОСТАНАТ САМО 7 БРОЯ

САМО СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА

лв 214,00

лв 364,00

Плащане при доставка

Бърза доставка

Гарантирано удовлетворение

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ НА ОФЕРТАТА

Ще се свържем с Вас по телефона за потвърждение на поръчката

  НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ЛЯТОТО НА ПРОХЛАДНА СЯНКА

  Изработена от най-висококачествени материали и сертифицирано водоустойчиво и UV-устойчиво покритие, тази конструкция ще ви позволи да се насладите напълно на вашето външно пространство, защитено от дъжд, бури и вредното въздействие на слънцето, независимо от метеорологичните условия.

  Вече няма да се налага да се отказвате от дейностите си на открито.

  9 квадратни метра сянка за всеки повод. Сенникът е в състояние да предпази от слънцето по всяко време, независимо дали е парти, събитие или ако се използва за търговски цели като пазари, фестивали, панаири или събиране на автографи. Подходящ за всякакъв климат и повод, предпазва от слънце и дъжд. 4-те крака са с регулируема височина и затова е практично да се разположи дори и при неравен терен.

  10 000 СЕМЕЙСТВА ИЗБИРАТ ТАЗИ БЕСЕДКА ЗА ЛЯТОТО

  Спрете да губите ценно време с традиционни методи. Сглобете и съхранете Беседката за по-малко от 2 минути, благодарение на сгъваемата конструкция и патентованата система за бързо сглобяване.

  Не са необходими усилия или инструменти, за да се насладите удобно на почивка на открито, когато и където пожелаете.

  СПЕЦИФИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ОФЕРТАТА ЗА СТАРТИРАНЕ СЕГА С -70% ОТСТЪПКА

  ЩЕ ИЗТЕЧЕ В ПОЛУНОЩ

  лв 214,00

  лв 364,00

  КАКВО МИСЛЯТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

  Лесен за сглобяване и добър материал, водоустойчив плат, отличен за пазари, 4-те баластни торби вършат работата си много добре, ако са напълнени с пясък, отлично съотношение цена/качество.
   
  Dimitar F.

  След година употреба мога да кажа, че продуктът е отличен. наистина е много устойчив. А за мен, който участвам в събития на различни места, здравината и способността да се отварят и затварят безброй пъти са фундаментални. Идвам от предишен опит с алуминиева беседка, много удобна за транспортиране, но твърде крехка за интензивната употреба, която я използвам. Така че потвърждавам удовлетворението от покупката

  Georgi F.

  Напълно съм доволен от продукта, не е много трудно за жена да товари и разтоварва от колата. Сглобява се бързо и лесно, здрав и качествен. Идеален е за пазари, градини, партита, паркинги.

  Ivanka F.

  ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА БЛОКИРАНЕ НА ОФЕРТАТА

  Ще се свържем с Вас по телефона за потвърждение на поръчката

   ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

   Определено! Можете да платите в брой директно на куриера при доставка!

   Доставката винаги е безплатна

   Бърза доставка, доставка за 24-48 часа

   Разбира се, ние винаги предлагаме гаранция за връщане на парите!

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   I prodotti consigliati su biohealthyita.com sono venduti in affiliazione pertanto biohealthyita.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.