LIVRARE RAPIDĂ

PLATĂ LA LIVRARE

CHIOŞC PLIABIL PENTRU EXTERIOR

Ideal pentru plaja, gradina, terasa, il poti dezasambla si monta in 5 minute. Rezistă vânt, ploaie și grindină și protejează de razele UV

PUȚINE PIECE RĂMÂSE LA OFERTA

DOAR 7 BUCĂȚI RĂMÂSE LA OFERTA

NUMAI OFERTA SPECIALA

LEI 539,00

LEI 919,00

Plata la livrare

Livrare rapidă

Satisfacție garantată

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA

Vă vom contacta telefonic pentru a confirma comanda

  BUCURATĂ-TE DE VARA ÎN RĂCORUL UMBREI

  Realizată cu materiale de cea mai înaltă calitate și o husă certificată impermeabilă și rezistentă la UV, această structură îți va permite să te bucuri pe deplin de spațiul tău exterior ferit de ploaie, furtuni și de efectele dăunătoare ale soarelui, indiferent de condițiile meteorologice.

  Nu va mai trebui să renunți la activitățile tale în aer liber.

  9 metri patrati de umbra pentru fiecare ocazie. Copertina este capabilă să protejeze de soare cu orice ocazie, fie că este vorba de o petrecere, un eveniment sau dacă este folosită în scopuri comerciale precum piețe, festivaluri, târguri sau strângere de semnături. Potrivit pentru orice climat și ocazie, protejează de soare și ploaie. Cele 4 picioare sunt reglabile pe înălțime și, prin urmare, este practic să-l aranjați chiar și în cazurile de teren neuniform.

  10.000 DE FAMILII ALEGE ACEST FOND PENTRU VARĂ

  Nu mai pierde timp prețios cu metodele tradiționale. Asamblați și depozitați Foișorul în mai puțin de 2 minute, datorită structurii pliabile și sistemului de asamblare rapidă brevetat.

  Nu sunt necesare efort sau instrumente pentru a vă bucura confortabil de relaxare în aer liber, oricând și oriunde doriți.

  CARACTERISTICI SPECIFICE

  PROFITĂ ACUM OFERTA DE LANSAREA -70%

  REDUCERE EXPIRĂ LA MIEZUL NOPȚII

  LEI 539,00

  LEI 919,00

  CE GARE CLIENȚII NOȘTRI

  Usor de asamblat si material bun, tesatura impermeabila, excelenta pentru pietele de vechituri, cei 4 saci de balast isi fac treaba excelent daca sunt umpluti cu nisip, raport calitate pret excelent.
   
  Andrei F.

  Dupa un an de utilizare pot spune ca produsul este excelent. chiar este foarte rezistent. Și pentru mine, care particip la evenimente în diferite locații, robustețea și capacitatea de a deschide și închide de nenumărate ori sunt fundamentale. Vin din experiența anterioară a unui foișor din aluminiu, foarte comod pentru transport, dar prea fragil pentru utilizarea intensă pe care o fac. Așa că confirm satisfacția față de achiziție

  Gabriel F.

  Sunt pe deplin mulțumit de produs, nu prea greu pentru ca o femeie să încarce și să descarce din mașină. Se asambla rapid si usor, este robust si de buna calitate. Pentru piete, gradini, petreceri, parcare auto este ideal.

  Elena F.

  COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA

  Vă vom contacta telefonic pentru a confirma comanda

   ÎNTREBĂRI FRECVENTE

   Anumit! Puteți plăti în numerar direct la curier la livrare!

   Transportul este întotdeauna gratuit

   Livrare rapida, livrare in 24-48 ore

   Desigur, oferim întotdeauna o garanție mulțumită sau rambursată!

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   I prodotti consigliati su biohealthyita.com sono venduti in affiliazione pertanto biohealthyita.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.