TRANSPORT GRATUIT

PLATĂ LA LIVRARE

USCĂTOR DE PĂR 5 ÎN 1 USCĂ ȘI CREAȚI USCATAREA PERFECTĂ ÎN DOAR 8 MINUTE

Datorită tehnologiei cu ioni activi și a căldurii distribuite uniform,
Elimină 98,43% din frizz la prima trecere, lăsând un efect unic moale și mătăsos.

PUȚINE PIECE RĂMÂSE LA OFERTA

DOAR 7 BUCĂȚI RĂMÂSE LA OFERTA

NUMAI OFERTA SUPER SPECIALA

LEI 250,00

LEI 519,00

Plata la livrare

Transport gratuit

Satisfacție garantată

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA

Vă vom contacta telefonic pentru a confirma comanda
STIL SALON CHIAR ACASA

Noul styler cu tehnologie koanda vă va oferi instantaneu un efect mătăsos și moale

DE CE ESTE MAI BUN DECÂT PLACA PĂRULUI?

Simplu! Nu zdrobește părul, nu arde și elimină orice încrețire datorită structurii sale de perie, evitând astfel un efect plat și fără volum. În plus, în timp ce usucă părul, creează simultan stilul fără a face prea mulți pași care necesită abilități manuale și mai ales TIMP. Pur și simplu treceți capul periei peste păr în funcție de aspectul pe care îl alegeți și veți obține un efect strălucitor, strălucitor în doar câteva clipe.

Datorită capetelor special concepute și controlului precis al temperaturii, acest stilist este capabil să lucreze părul uniform și delicat, evitând deteriorarea și stabilind permanent stilul. Nu va mai trebui să alegeți între aparat de îndreptat și uscător de păr: aveți ambele funcții într-un singur dispozitiv

În câteva secunde, acest stilist vă permite să obțineți într-o clipă păr drept, ondulat, ondulat, bucle definite, catifelare naturală și îndreptare perfectă. Designul său ușor și compact îl face ideal de luat oriunde. Nu contează dacă ești la birou, în călătorie sau acasă, ai mereu la îndemână soluția pentru un păr impecabil.

VEI FI GATA ÎN CÂTEVA MINUTE

Tehnologia sa avansată combină puterea unui uscător de păr cu confortul unei perii. Treceți-l prin păr și în câteva clipe va transforma chiar și cel mai fripți păr într-o cascadă mătăsoasă!

În plus, protecția termică vă va proteja de posibile arsuri, deoarece previne temperaturile dăunătoare părului.

Tehnologia avansată de ioni permite un efect omogen fără temperaturi ridicate, deoarece înmoaie structura internă a părului pentru a crea una nouă în funcție de direcția în care este trimisă căldura, în consecință părul va lua permanent acel tip de formă fără a se estompa după un timp, așa cum se întâmplă cu aparatele de îndreptat obișnuite, coafarea va dura până la 1 săptămână!

CUM SE CREA STILUL PERFECT CU ACEST USUSCAT DE PAR

1) Descurcă părul umed după șamponare și elimină excesul de apă cu capul oval

2) Cu părul umed, alegeți capul în funcție de stilul pe care doriți să îl obțineți între: DREPT PERFECT, CURL/WAVE, DREPT MOLE

3) Treceți uscătorul de păr peste diferitele secțiuni de păr și lăsați câteva secunde cu aer cald, apoi treceți la aer rece chiar înainte de a părăsi șuvița de păr

4) Odată ce toate șuvițele de păr au fost terminate, terminați coafarea cu câteva picături de ulei de păr sau fixativ, după cum este necesar și bucurați-vă de coafarea dvs. perfectă

CARACTERISTICI SPECIFICE

OFERTA SPECIALA EXPIRARE

1 COAFATOR PAR PERFECT

LEI 250,00

LEI 519,00

SFAT: Pieptănați valurile create cu HAIR STYLER după câteva minute. Vei avea un efect natural fantastic!

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

„Nu las niciodată recenzii despre lucrurile pe care le cumpăr decât dacă sunt grozave sau oribile. Perfect Hair arată uimitor și este atât de ușor de folosit. Eram sceptic în privința încercării, dar sunt atât de fericit că am făcut-o! Se folosește rapid și oferă un val perfect. Cu toate acestea, poate fi folosit și pentru a îndrepta părul cu capul de perie și este la fel de simplu ca să-ți pieptănezi părul, îmi place!”

Mihaela F.

„Mai bine decât farfuria mea de aur. Acest aparat de îndreptat este mult mai sigur și mai bun decât aparatul de îndreptat. De asemenea, îmi place pentru că îl puteți folosi pentru a vă usca părul în timp ce îl îndreptați în același timp. L-as cumpara din nou! O mie de multumiri !! Am părul subțire, dar creț și asta funcționează grozav pentru părul meu!”

Alina E.

„Îmi place foarte mult această perie. La început am fost sceptic dar am decis să încerc acest produs numit inovator. Părul meu este de fapt indisciplinat și vopsit și merg de obicei la salon să-l îndrept pentru că este groaznic. De fapt m-a scutit de excursiile la salon pentru ca este foarte practic si pare ca imi reface parul! Am folosit o setare de 3 si este usor de folosit. Cu siguranță l-aș recomanda și prietenilor mei.”

Eliza A.

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA

Vă vom contacta telefonic pentru a confirma comanda
ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Anumit! Puteți plăti în numerar direct la curier la livrare!

Transportul este gratuit în toată Italia

Livrare rapida, livrare in 24-48 ore

Desigur, oferim întotdeauna o garanție mulțumită sau rambursată!

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su biohealthyita.com sono venduti in affiliazione pertanto biohealthyita.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.