ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ -70%

ΜΙΝΙ ΦΟΡΗΤΗ ΣΚΟΥΠΑΣ ΑΚΡΩΣΤΗ

Η καινοτόμος ηλεκτρική σκούπα που απομακρύνει τη στάχτη, τη σκόνη, τα συντρίμμια, τα ψίχουλα, τις τρίχες και τα ακάρεα στη στιγμή.

Μέση βαθμολογία 4,9/5
5/5

Σούπερ προσφορά περιορισμένη ΜΟΝΟ €36,95

Αντί€99

ΜΟΝΟ 100 ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΕΙΝΑΝ 7 ΤΕΜΑΧΙΑ

Δωρεάν αποστολή

Με αντικαταβολή

Εγγύηση ικανοποίησης

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ένας από τους χειριστές μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για να σας βοηθήσει και να επιβεβαιώσει την παραγγελία

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

  Η νέα Mini Vacuum Cleaner είναι η μόνη συσκευή που μπορεί να καθαρίσει τέλεια κάθε περιοχή χωρίς τη χρήση ενοχλητικών ηλεκτρικών καλωδίων, καθαρίζοντας ακόμη και τις πιο δύσκολες περιοχές, όπως γωνίες, σκάλες και αυτοκίνητα, επιτρέποντας εξαιρετικό καθάρισμα για κάθε είδους βρωμιά, όπως π. τρίχες, σκόνη, φύλλα, ψίχουλα, πριονίδι… και χωρίς να χρειάζεται να ψάξετε για πρίζα.

  Η Mini Vacuum Cleaner έχει διπλή λειτουργία ικανή όχι μόνο να αναρροφά αλλά και να φυσά πεπιεσμένο αέρα, για να διευκολύνει τον καθαρισμό της σκόνης ή των μικροσωματιδίων βρωμιάς.

  Επιπλέον, χάρη στην έλλειψη καλωδίου τροφοδοσίας, μπορεί να μεταφερθεί εύκολα οπουδήποτε σε εξωτερικό χώρο και το μικρό βάρος του επιτρέπει την εύκολη και αβίαστη χρήση του, ακόμη και σε ψηλά ράφια.

  Αυτή η ηλεκτρική σκούπα χειρός διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου 4000mAh που μπορεί να προσφέρει περισσότερη ισχύ αναρρόφησης και υιοθετεί έναν προσαρμογέα 5V/2A που μπορεί να φορτίσει γρήγορα σε 2,5-3 ώρες.

  Τα ακροφύσια και τα ανταλλακτικά που περιλαμβάνονται σάς επιτρέπουν να αφαιρείτε ψίχουλα, τρίχες ζώων, σκόνη και υπολείμματα από κάθε τύπο επιφάνειας, εξασφαλίζοντας πλήρη και αποτελεσματικό καθαρισμό.

  Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αρκετή για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός με μία μόνο φόρτιση, διατηρώντας την ίδια ισχύ για όλη τη διάρκεια της φόρτισης!

  ΤΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ

  ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

  Αγόρασα αυτή τη μίνι ηλεκτρική σκούπα και εξεπλάγην ευχάριστα από την ισχύ αναρρόφησης και τη φορητή σχεδίασή της. Ρουφάει ψίχουλα και σκόνη από οποιαδήποτε επιφάνεια. Η μπαταρία διαρκεί περίπου 5 ώρες, κάτι που είναι υπεραρκετό για καθημερινό καθάρισμα. Επιπλέον, το δοχείο σκόνης αδειάζει και καθαρίζεται εύκολα. Το προτείνω σε όποιον ψάχνει για μια μίνι φορητή ασύρματη ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίζει τα ψίχουλα και τη σκόνη.

  Luca G.

  Μου αρέσει πολύ αυτή η μίνι ηλεκτρική σκούπα, έχει μεγάλη ισχύ αναρρόφησης και φορητό σχεδιασμό που το καθιστά εύκολο στο χειρισμό και βολικό στη χρήση στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, το δοχείο σκόνης είναι αρκετά μεγάλο για σχολαστικό καθαρισμό και εύκολο άδειασμα και καθάρισμα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος!

  Paola F.

  Αγόρασα αυτή τη μίνι ηλεκτρική σκούπα για το αυτοκίνητό μου, αλλά τη χρησιμοποιώ παντού, ακόμη και για να εξαλείψω τη σκόνη που συσσωρεύεται στα φίλτρα του κλιματιστικού.Χάρη στην πολύ βολική λειτουργία φυσήματος, γίνεται ένα πραγματικά ευέλικτο προϊόν. Η ισχύς αναρρόφησης είναι εκπληκτική, ειδικά για το συμπαγές μέγεθος της ηλεκτρικής σκούπας, είναι πλέον απαραίτητη για τον καθημερινό μου καθαρισμό

  Franco L.

  Σούπερ προσφορά περιορισμένη ΜΟΝΟ €36,95

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  Δωρεάν αποστολή

  Με αντικαταβολή

  Εγγύηση ικανοποίησης

  Ένας από τους χειριστές μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για να σας βοηθήσει και να επιβεβαιώσει την παραγγελία

   Συχνές ερωτήσεις

   Φυσικά μπορείτε να πληρώσετε άνετα τον κούριερ κατά την παράδοση

   Φυσικά, η αποστολή είναι πάντα δωρεάν

   Αποστολή μέσω express courier 24-48 ώρες

   Φυσικά, αφού συμπληρώσετε τη φόρμα, ένας από τους χειριστές μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσει την παραγγελία

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   I prodotti consigliati su offertepremium.com sono venduti in affiliazione pertanto offertepremium.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.