ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Средна оценка 4.9/5
5/5

МИНИ КАМЕРА ЗА НАБЛЮДЕНИЕ

НАБЛЮДЯВАЙТЕ ВАШИЯ ДОМ И КОИТО ИСКАТЕ ДА ЗАЩИТЕТЕ ДОРИ ОТ РАЗСТОЯНИЕ

ПРЕДЛАГАТ СЕ САМО 100 БРОЯ

ОСТАВАЩИ 7/100 БРОЯ

лв 59,90

лв 99,90

ПРЕДЛАГАТ СЕ САМО 100 БРОЯ

  Безплатна доставка

  Наложен платеж

  2 години гаранция

  ПАЗЕТЕ ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО СИ

  Новата мини камера за наблюдение е оборудвана с всички необходими функции, за да ви гарантира спокойствие и сигурност.

  Той е невероятно компактен, с микро размери , но въпреки дискретната си структура , съдържа мощна система за наблюдение. Благодарение на интегрираните LED светлини и инфрачервени сензори ще можете да имате ясна и остра визия както през деня, така и през нощта, независимо от условията на осветеност.

  Свързаното приложение ви позволява да гледате видео на живо с висока разделителна способност директно на вашия смартфон или таблет. Само едно докосване е достатъчно за достъп до камерата и управление на случващото се във вашия дом, офис или където и да е другаде, където сте инсталирали устройството. Можете да записвате видеоклипове и да ги запазвате на вашето устройство за бъдещи справки.

  Мини камерата разполага и с вграден микрофон , който ви позволява ясно да чувате какво се говори в наблюдаваната зона. Освен това, благодарение на интегрирания сензор за движение, камерата се активира автоматично , когато открие движение , като изпраща незабавно известие до вашето мобилно устройство.

  Мини камерата за наблюдение се монтира изключително лесно . Просто го поставете където искате, свържете го към ПРИЛОЖЕНИЕТО и следвайте инструкциите, предоставени в приложението, за да завършите настройката. Не е необходимо сложно сглобяване или окабеляване.

  МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ СНИМКИ НА МНОГО КАМЕРИ ОТ ЕДНО И СЪЩО ПРИЛОЖЕНИЕ

  КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

  Бях приятно изненадан от ефективността и функционалността на тази мини камера за наблюдение. Микро размерите правят инсталацията в различни среди изключително дискретна. Качеството на видеото с висока разделителна способност е впечатляващо, както през деня, така и през нощта, благодарение на LED светлините и инфрачервените сензори. Свързаното приложение е интуитивно и ми позволява да гледам видео на живо на моя смартфон, където и да съм. Освен това вграденият сензор за движение и микрофон са наистина полезни при откриване на подозрителна дейност и слушане какво се случва в наблюдаваната зона. Горещо препоръчвам този мини фотоапарат заради удобството и отличното му представяне.

  Купих тази мини камера за наблюдение, за да наблюдавам къщата си, когато съм навън. Не мога да бъда по-доволен от представянето му. Не само, че микроразмерът го прави практически невидим, но качеството на видео с висока разделителна способност е изключително. Виждам ясно всеки детайл, независимо от условията на осветление. Свързаното приложение е лесно за използване и ми позволява бърз и лесен достъп до видео на живо. Сензорът за движение работи перфектно, като изпраща незабавни известия до телефона ми, когато открие нежелана активност. Горещо препоръчвам тази камера на всеки, който иска да поддържа сигурността на дома си.

  Тази мини камера за наблюдение е наистина невероятна! Микроразмерите го правят изключително дискретен и лесен за скриване. Инсталирах камерата в моя бизнес и бях изумен от качеството на видеото с висока разделителна способност, което заснема. Мога да получа достъп до изгледа на живо чрез приложението на телефона си и да проверявам активността, когато не съм в магазина. Вграденият сензор за движение работи перфектно и микрофонът записва звука ясно. Много съм доволен от покупката си на тази мини камера за наблюдение и силно я препоръчвам на всеки, който се нуждае от надеждна и дискретна система за сигурност.

  ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА

  лв 59,90

  лв 99,90

  ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА БЛОКИРАНЕ НА ОФЕРТАТА

   

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   Contattaci: info@primeofferteitalia.com