PLATĂ LA LIVRARE

TRANSPORT GRATUIT

Evaluare medie 4,9/5
5/5

MINI CAMERA DE SUPRAVEGHERE

MONITORIZAȚI-VĂ CASA ȘI PE CINE VREI SĂ PROTEJAȚI CHIAR DE LA DISTANȚĂ

NUMAI 100 DE BUCĂȚI LA OFERTA

7/100 BUCĂȚI RĂMANE

149 LEI

369 LEI

Transport gratuit

Plata la livrare

2 ani garantie

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA

  PĂSTRAȚI-VĂ CASA ȘI FAMILIA ÎN SIGURANȚĂ

  Noua mini cameră de supraveghere este dotată cu toate caracteristicile necesare pentru a vă garanta liniștea și securitatea.

  Este incredibil de compact, de dimensiuni micro , dar în ciuda structurii sale discrete , conține un sistem de supraveghere puternic. Datorită luminilor LED integrate și senzorilor cu infraroșu , veți putea avea o viziune clară și clară atât ziua cât și noaptea, indiferent de condițiile de iluminare.

  Aplicația conectată vă permite să vizualizați videoclipuri live la înaltă definiție direct pe smartphone sau tabletă. Este suficientă o simplă atingere pentru a accesa camera și a controla ceea ce se întâmplă în casă, birou sau oriunde în care ați instalat dispozitivul. Puteți înregistra videoclipuri și le puteți salva pe dispozitiv pentru referințe ulterioare

  Mini camera are, de asemenea, un microfon încorporat , permițându-vă să auziți clar ceea ce se spune în zona monitorizată. În plus, datorită senzorului de mișcare integrat, camera se activează automat atunci când detectează mișcare , trimițând o notificare imediată către dispozitivul tău mobil.

  Mini camera de supraveghere este extrem de usor de instalat . Pur și simplu plasați-l unde doriți, conectați-l la APP și urmați instrucțiunile furnizate în aplicație pentru a finaliza configurarea. Nu este nevoie de asamblare sau cablare complexă.

  PUTEȚI VEDE IMAGINI CU MULTI CAMERE DIN ACEEAȘI APLICAȚIE

  CE SUNT CLIENȚII NOȘTRI

  Am fost placut surprins de eficienta si functionalitatea acestei mini camere de supraveghere. Dimensiunile micro fac instalarea în diferite medii extrem de discretă. Calitatea video de înaltă definiție este impresionantă, atât ziua, cât și noaptea, datorită luminilor LED și senzorilor cu infraroșu. Aplicația conectată este intuitivă și îmi permite să văd videoclipuri live pe smartphone-ul meu oriunde mă aflu. În plus, senzorul de mișcare și microfonul încorporați sunt de mare ajutor în detectarea activităților suspecte și pentru a asculta ceea ce se întâmplă în zona monitorizată. Recomand cu căldură această mini cameră pentru confort și performanță excelentă.

  Am achiziționat această mini cameră de supraveghere pentru a-mi monitoriza casa când sunt afară. Nu aș putea fi mai mulțumit de prestația lui. Nu numai că dimensiunea micro îl face practic invizibil, dar calitatea video de înaltă definiție este extraordinară. Pot vedea fiecare detaliu clar, indiferent de condițiile de iluminare. Aplicația conectată este ușor de utilizat și îmi permite să accesez videoclipuri live rapid și ușor. Senzorul de mișcare funcționează perfect, trimițând notificări instantanee către telefonul meu când detectează activitate nedorită. Recomand cu căldură această cameră oricărei persoane care dorește să mențină securitatea casei lor.

  Această mini cameră de supraveghere este cu adevărat uimitoare! Dimensiunile micro il fac extrem de discret si usor de ascuns. Am instalat camera în afacerea mea și am fost uimit de calitatea videoclipului de înaltă definiție pe care îl surprinde. Pot accesa vizualizarea live prin aplicația de pe telefon și pot verifica activitatea când nu sunt în magazin. Senzorul de mișcare încorporat funcționează perfect, iar microfonul înregistrează audio clar. Sunt foarte multumit de achizitionarea acestei mini camere de supraveghere si o recomand cu caldura oricui are nevoie de un sistem de securitate fiabil si discret.

  OFERTA LIMITATA

  COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   Contattaci: info@primeofferteitalia.com