ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Средна оценка 4.8/5
5/5

MOLD STOP®

Универсален професионалист против плесен с незабавно действие, който елиминира, предотвратява и защитава всички повърхности като стени, мебели и санитарен фаянс с едно минаване

ПРЕДЛАГАТ СЕ САМО 100 БРОЯ

7 БРОЯ НА ОФЕРТА

64 BGN

154 BGN

Безплатна доставка

Плащане при доставка

Удовлетвореност или гаранция за връщане на парите

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА, ЗА ДА БЛОКИРАТЕ ОФЕРТАТА
Постоянно премахване на мухъл с един ход по 100% естествен начин

Формулата за спрей Mold STOP® е предназначена да елиминира 100% от мухъл, гъбички и водорасли незабавно без усилието за почистване. Mold STOP® е натурален продукт без мирис, след нанасяне няма да се налага да проветрявате третираната зона. Просто избършете кърпа, за да премахнете остатъците и това е всичко!

Mold STOP® е концентриран микс от 100% натурални съставки, произтичащи от сока на древни амазонски растения и специални сортове цитрусови плодове. Съединенията реагират ефективно на мухъл и деликатно на всички повърхности. Mold STOP® не съдържа белина и агресивни химични съединения, вредни за здравето. Тя не обезцветява и не оставя следи.

Приложението на Mold STOP® трайно елиминира плесени, гъбички, водорасли, мъхове и лишеи. Той дезинфекцира и предпазва с невидим водоотблъскващ и водоустойчив слой, предотвратявайки бъдещото образуване. Ефектът е гарантиран и издръжлив повече от 10 години.

Защо MuffaSTOP® е толкова специален?

УНИВЕРСАЛНА ЗА ВСИЧКИ ПОВЪРХНОСТИ: Mold STOP® е проектиран да покрива всички повърхности от всякакъв материал вътре и извън дома. Действа ефективно върху форми и деликатно върху материали като пластмаса, метал, дърво, тъкани, камък, емайл, керамика, хром, паркет, гипсокартон.

НЕЗАБАВНО ДЕЙСТВИЕ: Не е нужно да търкате и губите време, за да премахнете мухъл, просто напръскайте няколко капки Mold STOP®, за да премахнете трайно всички петна от плесен, ще видите, че се стопят и се изплъзват след няколко минути!

ПРЕДОВЛЕЧВА ПОВЯВЯВАНЕ: Mold STOP® покрива повърхности с прозрачен водоотблъскващ и водоустойчив слой, който избягва създаването на влажност и кондензация. Защитете всички повърхности постоянно и избягвайте повторното появяване за повече от 10 години гарантирано.

Без мирис и нетоксичен: Mold STOP® не отделя неприятни силни миризми и не се нуждае от вентилация. Не предизвиква дразнене и няма кожни алергени. Лабораторно тестван, той е 100% безопасен за здравето на възрастни и деца.

100% НАТУРАЛНО: Състои се от патентована натурална смес от цитрусови плодове и растителен сок, внимателно извлечени от древни амазонски растения. Mold STOP® е напълно екологичен и безопасен продукт за околната среда и за хората.

НЕ ОБЕЗЦВЕТЯВА И НЕ ОСТАВЯ ПЕТНА MUFFASTOP®: е без белина и действа нежно върху всички повърхности и не разрушава цветовете. Той не оставя следи и не се обезцветява дори при много ярки цветове.

ЕДИНСТВЕНАТА ТЕЧНОСТ ПРОТИВ ПЛЕСЕН, ПРЕПОРЪЧАНА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Всичко, което трябва да направите, е да напръскате няколко капки продукт върху повредената повърхност, за да я подновите незабавно, създавайки водоотблъскващо покритие, което предпазва повече от 10 години, за гарантиран резултат като нов.

2 MOLD STOP

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ОГРАНИЧЕНАТА ОФЕРТА САМО ЗА

64.90 BGN

вместо 154.90 BGN

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Пробвах всичко за мухъл, това е единственото ефективно решение, освен това не оставя ивици и неприятни миризми. Най-накрая реших проблема окончателно!
 

Adolf P.

Мухълът започва да се появява със студ, дъжд и лошо време. Този продукт не само премахва всичко бързо, но и предотвратява повторното му образуване. ура!
 

Aleksandar V.

Идеален продукт против мухъл! Безупречно качество! Освен това е лесен за нанасяне, не е нужно да се притеснявате за търкане, той ще направи всичко веднага. Посъветвани!!
 

Friderik G.

7 БРОЯ НА ОФЕРТА

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА, ЗА ДА БЛОКИРАТЕ ОФЕРТАТА

Безплатна доставка

Плащане при доставка

Удовлетвореност или гаранция за връщане на парите
Често задавани въпроси

Разбира се, ние не ви молим за кредитна карта, можете спокойно да платите директно на куриера

Няма такси, доставката е безплатна!

Пратката ще бъде направена с нашия куриер, който обикновено доставя в рамките на 2-3 работни дни

Разбира се, като попълните формуляра, можете да говорите директно с един от нашите оператори.

Contatti: info@prodotticertificatiitalia.com

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su prodotticertificatiitalia.com sono venduti in affiliazione pertanto prodotticertificatiitalia.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

Privacy PolicyTermini e condizioni

© 2021 Tutti i diritti riservati.