PLAĆANJE PO ISPORUCI

BESPLATNA DOSTAVA

Prosječna ocjena 4,8/5
5/5

MOLD STOP®

Univerzalni profesionalac protiv plijesni s trenutnim djelovanjem koji eliminira, sprječava i štiti sve površine poput zidova, namještaja i sanitarija u jednom prolazu

SAMO 100 KOMADA U PONUDI

7 KOMADA U PONUDI

€39

€89

Besplatna dostava

Plaćanje po isporuci

Zadovoljstvo ili novac leđa garancija

ISPUNITE OBRAZAC KAKO BISTE BLOKIRALI PONUDUTrajno uklonite plijesan u jednom potezu na 100% prirodan način

Formula Mold Stop® spreja dizajnirana je da odmah ukloni 100% plijesni, gljivica i algi bez napora za ribanje. Mold Stop® je prirodan proizvod bez mirisa, nakon nanošenja nećete morati provjetravati tretirano područje. Samo obrišite krpu da biste uklonili ostatke i to je to!

Mold Stop® je koncentrirana mješavina 100% prirodnih sastojaka koji potječu iz soka drevnih amazonskih biljaka i posebnih sorti agruma. Spojevi učinkovito reagiraju na plijesan i nježno na svim površinama. Mold Stop® ne sadrži izbjeljivač i agresivne kemijske spojeve štetne za zdravlje. Ne mijenja boju i ne ostavlja tragove.

Primjena Mold Stop® trajno uklanja plijesan, gljivice, alge, mahovine i lišajeve. Sanira i štiti nevidljivim vodoodbojnim i vodonepropusnim slojem, sprečavajući buduće stvaranje. Učinak je zajamčen i izdržljiv više od 10 godina.

Zašto je Mold Stop® tako poseban?

UNIVERZALNI ZA SVE POPLOČINE: Mold Stop® je dizajniran za pokrivanje svih površina bilo kojeg materijala unutar i izvan kuće. Djeluje učinkovito na kalupe i nježno na materijale kao što su plastika, metal, drvo, tkanine, kamen, emajl, keramika, krom, parket, gips ploča.

INSTANTNA AKCIJA: Ne morate ribati i gubiti vrijeme za uklanjanje plijesni, samo prskajte nekoliko kapi Mold Stop® kako biste trajno uklonili sve mrlje od plijesni, vidjet ćete ih kako se tope i skliznu za nekoliko trenutaka!

SPRJEČAVA PONOVNO POJAVLJIVANJE: Mold Stop® pokriva površine prozirnim vodoodbojnim i vodootpornim slojem, čime se izbjegava stvaranje vlage i kondenzacije. Zaštitite sve površine trajno i izbjegavajte ponovno pojavljivanje zajamčeno više od 10 godina.

BEZ MIRISA I NETOKSIČAN: Mold Stop® ne oslobađa neugodne jake mirise i ne treba ventilaciju. To ne uzrokuje iritaciju i nema kožnih alergena. Lab-testiran, to je 100% siguran za zdravlje odraslih i djece.

100% PRIRODNO: Sastoji se od patentirane prirodne mješavine agruma i biljnog soka pažljivo izvađenog iz drevnih amazonskih biljaka. Mold Stop® je potpuno ekološki i siguran proizvod za okoliš i za ljude.

NE DISCOLOR I NE OSTAVI MRLJE MOLD STOP: je bez izbjeljivanja i nježno djeluje na sve površine i ne uništava boje. Ne ostavlja tragove i ne mijenja boju čak ni na vrlo svijetlim bojama.

Sve što trebate učiniti je prskati nekoliko kapi proizvoda na oštećenu površinu kako biste je odmah obnovili, stvarajući vodoodbojni premaz koji štiti više od 10 godina, za zajamčeni rezultat kao nov.

2 MOLD STOP

ISKORISTITE OGRANIČENU PONUDU SAMO ZA 39 €

umjesto 89€

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI

Probao sam sve za plijesan, ovo je jedino rješenje koje ga izdrži, plus ne ostavlja nikakve neugodne tragove ili mirise. Konačno sam zauvijek riješio problem!
 

Adolf P.

Na hladnoći, kiši i lošem vremenu počela se pojavljivati ​​plijesan. Ovaj sprej ne samo da je sve uklonio u tren oka nego je i spriječio da se ponovno formira. Hura!
 

Aleksandar V.

Idealan proizvod protiv plijesni! Besprijekorna kvaliteta! Osim toga, lako se nanosi, ne morate brinuti o ribanju, učinit će sve! Savjetovano!!
 

Friderik G.

7 KOMADA U PONUDI

ISPUNITE OBRAZAC KAKO BISTE BLOKIRALI PONUDU

Besplatna dostava

Plaćanje po isporuci

Zadovoljstvo ili novac leđa garancijaČesto postavljana pitanja

Naravno, ne tražimo od vas nikakvu kreditnu karticu, možete sigurno platiti izravno kuriru

Nema troškova, dostava je besplatna!

Pošiljka će se izvršiti s našim kurirom, koji obično isporučuje za 2-3 radna dana

Naravno, ispunjavanjem obrasca možete izravno razgovarati s jednim od naših operatora.

Contatti: info@prodotticertificatiitalia.com

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su prodotticertificatiitalia.com sono venduti in affiliazione pertanto prodotticertificatiitalia.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

Privacy PolicyTermini e condizioni

© 2021 Tutti i diritti riservati.