PLAČILO OB DOSTAVI

BREZPLAČNA DOSTAVA

Povprečna ocena 4.8/5
5/5

MOLD STOP®

Univerzalni profesionalec proti plesni s takojšnjim delovanjem, ki v enem prehodu odpravlja, preprečuje in ščiti vse površine, kot so stene, pohištvo in sanitarna oprema

SAMO 100 KOSOV V PONUDBI

7 KOSOV V PONUDBI

€39

€89

Brezplačna dostava

Plačilo ob dostavi

Zadovoljstvo ali denar nazaj garancije

IZPOLNITE OBRAZEC ZA BLOKIRANJE PONUDBETrajno odstranite plesen naenkrat na 100% naraven način

Formula Mold Stop® pršila je zasnovana tako, da takoj odstrani 100% plesni, gliv in alg brez napora čiščenja. Mold Stop® je naraven izdelek brez vonja, po nanosu vam ne bo treba prezračevati obdelanega območja. Samo obrišite krpo, da odstranite ostanke in to je to!

Mold Stop® je koncentrirana mešanica 100% naravnih sestavin, ki izhajajo iz soka starodavnih amazonskih rastlin in posebnih sort citrusov. Spojine učinkovito reagirajo na plesni in nežno na vseh površinah. Mold Stop® ne vsebuje belila in agresivnih kemičnih spojin, škodljivih za zdravje. Ne razbarva in ne pušča sledi.

Uporaba Mold Stop® trajno odpravlja plesen, glive, alge, mahove in lišaje. Sanira in ščiti z nevidnim vodoodbojnim in vodoodpornim slojem, kar preprečuje nastanek v prihodnosti. Učinek je zagotovljen in trajen več kot 10 let.

Zakaj je Mold Stop® tako poseben?

UNIVERZALNI ZA VSE POVRŠINE: Mold Stop® je zasnovan tako, da pokriva vse površine katerega koli materiala znotraj in zunaj doma. Učinkovito deluje na kalupe in nežno na materiale, kot so plastika, kovina, les, tkanine, kamen, emajl, keramika, krom, parket, mavčne plošče.

INSTANTNA AKCIJA: Za odstranjevanje plesni vam ni treba čistiti in izgubljati časa, samo poškropite nekaj kapljic Mold Stop®, da trajno odstranite vse madeže plesni, v nekaj trenutkih boste videli, da se topijo in zdrsnejo!

PREPREČUJE PONOVNOST: Mold Stop® pokriva površine s prozorno vodoodbojno in vodotesno plastjo, ki preprečuje nastanek vlage in kondenzacije. Zaščitite vse površine trajno in se izogibajte ponovnemu pojavu več kot 10 let.

BREZ VONJA IN NESTRUPENIH: Mold Stop® ne sprošča neprijetnih močnih vonjav in ne potrebuje prezračevanja. Ne povzroča draženja in nima kožnih alergenov. Lab-testiran, je 100% varen za zdravje odraslih in otrok.

100% NARAVNO: Sestavljen je iz patentirane naravne mešanice citrusov in rastlinskega soka, skrbno pridobljenega iz starodavnih amazonskih rastlin. Mold Stop® je popolnoma ekološki in varen izdelek za okolje in ljudi.

NE DESCOLORY IN NE PUSTA madežev Mold Stop® je brez belila in deluje nežno na vseh površinah in ne uniči barv. Ne pušča sledi in ne razbarva niti na zelo svetlih barvah.

Vse, kar morate storiti, je, da na poškodovano površino poškropite nekaj kapljic izdelka, da ga takoj obnovite, tako da ustvarite vodoodbojen premaz, ki ščiti več kot 10 let, za zagotovljen rezultat kot nov.

2 MOLD STOP

IZKORISTITE OMEJENO PONUDBO SAMO 39€ 

namesto 89€

KAJ PRAVIJO NAŠE STRANKE

Za plesen sem poskusil že vse, to je edina rešitev, ki jo obdrži, poleg tega ne pušča sledi in neprijetnih vonjav. Končno sem dokončno rešil problem!
 

Adolf P.

Ob mrazu, dežju in slabem vremenu se je začela pojavljati plesen. Ta izdelek ni samo odstranil vsega v hipu, ampak je tudi preprečil, da bi se ponovno oblikovalo. Hura!
 

Aleksandar V.

Idealen izdelek proti plesni! Brezhibna kakovost! Poleg tega je enostaven za nanašanje, ni vam treba skrbeti za drgnjenje, opravil bo vse! Svetujemo!!
 

Friderik G.

7 KOSOV V PONUDBI

IZPOLNITE OBRAZEC ZA BLOKIRANJE PONUDBE

Brezplačna dostava

Plačilo ob dostavi

Zadovoljstvo ali denar nazaj garancijePogosta vprašanja

Seveda vas ne prosimo za nobeno kreditno kartico, lahko varno plačate neposredno kurirju

Ni stroškov, dostava je brezplačna!

Pošiljka bo izvedena z našim kurirjem, ki običajno dostavi v 2-3 delovnih dneh

Seveda lahko z izpolnitvijo obrazca neposredno govorite z enim od naših operaterjev.

Contatti: info@prodotticertificatiitalia.com

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su prodotticertificatiitalia.com sono venduti in affiliazione pertanto prodotticertificatiitalia.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

Privacy PolicyTermini e condizioni

© 2021 Tutti i diritti riservati.