Самонастройваща се коригираща леща с технология за автофокус и променлива корекция за всяко око

Чифт очила с всички предимства, от които се нуждаете, вече няма да се налага да сменяте очила, можете да използвате само един чифт очила

ПРЕДЛАГАТ СЕ САМО 100 БРОЯ

В ОФЕРТА ОСТАНАТ 7 БРОЯ

лв 54

лв 129

ЗА БЛОКИРАНЕ НА ОФЕРТАТА ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА

  Безплатна доставка

  Наложен платеж

  Включена гаранция

  КАК РАБОТИ

  Просто носете очилата ONE POWER ZOOM и очите ви спонтанно и автоматично ще намерят идеалния фокус въз основа на това, което гледате.

  Така че можете да прочетете хубава книга, без да натоварвате очите си и без да сменяте очилата

  Това е революционната оптична технология Flex Focus, чието око автоматично фокусира и избира правилната мощност

  И МОЖЕТЕ ДА РАЗМЕНИТЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ
  Няма значение колко дипломи имаш. Благодарение на функциите за самонастройка, лещите се адаптират към това, което виждате и могат да се използват от всички хора с градуирана скала от 0,5 до 2,75 диоптъра.

  КОМФОРТ И УСТОЙЧИВОСТ
  Изключително мощен, удобен и елегантен! – Изработен от висококачествени материали, има модерен дизайн. Перфектен за жени и мъже!

  Вече не е нужно да се притеснявате, че чашите ви ще се счупят поради случайно изпускане. Ръкавиците са супер гъвкави, удобни и лесни за поставяне на лицето.

  One Power Zoom: унисекс и модерен
  Имате ли нужда от подходящ чифт очила, когато зрението ви се влоши или подобри без скъпи очни прегледи? Искате ли стилни очила, които да пасват лесно на вас и членовете на вашето семейство?

  Тогава One Power Zoom е за вас!

  ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

  Фантастичен продукт. Не виждам добре нещата от разстояние, но благодарение на това виждам всичко, което искам. Малкото тегло не кара рамките постоянно да се изплъзват от носа. Виждам много добре и слънцето вече не ме притеснява.

  Адолфо

  Казвам, че имам 2 степени на едното око и 2,50 на другото, но го взех и се оправих! Най-хубавото е, че можете да ги използвате за всичко. променете интензитета на светлината и можете да четете на слънце без притеснения. за мен, който едва чета отблизо и виждам надалеч, те са наистина специални, защото правя всичко с очила

  Арсен

  Днес пристигна. Опаковката е много хубава и се вижда добре.Който носи очила има проблем,особено през лятото…те решават проблема и са много естетични.Качеството на материалите ми се струва отлично,визията също !

  Анна

  ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА

  лв 54

  лв 129

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   a lua legatura: info@primeofferteitalia.com