Önbeálló korrekciós lencse autofókusz technológiával és változtatható korrekcióval minden szem számára

EGY szemüveg az összes szükséges recepttel, soha többé nem kell szemüveget cserélnie, csak egy szemüveget használhat, még akkor is, ha minden szemre más receptet ír elő.

CSAK 100 PÉLDÁNY ALKALMAS

TOVÁBBI 7 DARAB KÍNÁL

HUF 14.990,00

HUF 39.990,00

AZ AJÁNLAT BIZTONSÁGÁHOZ TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT

  Ingyenes szállítás

  Fizetés kézbesítéskor

  Pénzvisszafizetési garancia

  HOGYAN MŰKÖDNEK

  Egyszerűen vegye fel a ONE POWER ZOOM szemüveget, és szeme spontán és automatikusan megtalálja a tökéletes fókuszt az alapján, amit éppen néz.

  Így jó könyvet olvashat anélkül, hogy megerőltené a szemét és nem cserélné szemüvegét

  Ez a Flex Focus optika forradalmi technológiája, amelynek szeme automatikusan fókuszál és kiválasztja a megfelelő teljesítményt

  A CSALÁDJÁVAL IS CSERÉLHETSZ
  Nem mindegy, hogy hány diplomád van. Az önbeállító funkcióknak köszönhetően a lencsék alkalmazkodnak a látottakhoz, és 0,5-2,75 dioptriás skálával minden ember használhatja.

  KÉNYELMES ÉS ELLENÁLLÓ
  Rendkívül erős, kényelmes és stílusos! – Kiváló minőségű anyagokból készült, modern kialakítású. Tökéletes nőknek és férfiaknak!

  Többé nem kell attól tartania, hogy szemüvege a véletlen leejtés miatt eltörik. A kesztyű rendkívül rugalmas, kényelmes és könnyen az arcához illeszthető.

  One Power Zoom: uniszex és divatos
  Szüksége van egy szemüvegre, amely minden alkalommal beállítja magát, amikor látása romlik vagy jobb lesz, anélkül, hogy drága szemvizsgálatra lenne szüksége? Stílusos szemüveget szeretne, amely könnyen illeszkedik Önre és családtagjaira?

  Akkor a One Power Zoom az Ön számára készült!

  AZ ÜGYFELEINK MONDÁSA

  Jó termék. Nem látom jól a dolgokat távolról, de ennek köszönhetően mindent látok, amit látni akarok. A könnyedség miatt a keretek állandóan lecsúsznak az orrról. Nagyon jól látok, és a nap már nem zavar. Csak az a rossz, hogy kicsit későn érkeztek, de megbocsátok nekik.

  Adolfo

  Mondom, hogy egyik szememben 2 fok van, a másikban 2,50 de bevettem és jól tettem! A legjobb az egészben, hogy bármire használhatod őket. Változtatják a fény intenzitását, és gond nélkül olvashatsz a napon. Számomra, aki közelről alig tudok olvasni és messzire látni, igazán különlegesek, mert mindent szemüveggel csinálok.

  Arsenio

  Ma megérkezett. A csomagolás nagyon szép és jól néz ki. Aki szemüveget hord, annak van gondja, főleg nyáron… ezek megoldják a problémát és nagyon esztétikusak. Az anyagok minősége kiválónak tűnik, és a látvány is.

   Marìa

  KORLÁTOZOTT AJÁNLAT

  HUF 14.990,00

  HUF 39.990,00

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   Имейл за връзка: info@primeofferteitalia.com