One Power®

Lentila corectiva cu auto-reglare cu tehnologie de autofocus si corecție variabilă pentru fiecare ochi

O pereche de ochelari cu toate punctele forte de care ai nevoie, nu vei mai fi nevoit sa schimbi niciodata ochelarii, poti folosi doar o pereche de ochelari

NUMAI 100 DE BUCE LA OFERTA

7 BUCĂȚI RĂMÂSE LA OFERTA

149 LEI

389 LEI

PENTRU A BLOCA OFERTA COMPLETAȚI FORMULARUL

  Transport gratuit

  Plata la livrare

  Garantie inclusa

  CUM FUNCTIONEAZA

  Purtați pur și simplu ochelarii ONE POWER ZOOM și ochii tăi vor găsi în mod spontan și automat focalizarea perfectă în funcție de ceea ce privești.

  Așa că poți citi o carte bună fără să-ți obosești ochii și fără a-ți schimba ochelarii

  Aceasta este tehnologia optică revoluționară Flex Focus, al cărei ochi concentrează și selectează automat puterea potrivită

  ȘI PUTEȚI SCHIMB CU FAMILIA DVS
  Nu contează câte grade ai. Datorită funcțiilor de auto-ajustare, lentilele se adaptează la ceea ce vezi și pot fi folosite de toate persoanele cu o scară gradată de la 0,5 la 2,75 dioptrii.

  CONFORTĂ ŞI REZISTENTĂ
  Extrem de puternic, confortabil și elegant! – Realizat din materiale de inalta calitate, are un design la moda. Perfect pentru femei si barbati!

  Nu vă mai faceți griji cu privire la spargerea ochelarilor din cauza picăturilor accidentale. Mănușile sunt super flexibile, confortabile și ușor de adaptat la fața ta.

  One Power Zoom: unisex și la modă
  Ai nevoie de o pereche de ochelari care să se potrivească ori de câte ori vederea ta se înrăutățește sau se îmbunătățește fără examene oftalmologice costisitoare? Vrei ochelari stilați, care să se potrivească cu ușurință ție și membrilor familiei tale?

  Atunci One Power Zoom este pentru tine!

  CE SUNT CLIENȚII NOȘTRI

  Produs fantastic. Nu pot să văd lucrurile bine de la distanță, dar datorită acestui lucru pot vedea tot ce vreau să văd. Greutatea ușoară nu face ca ramele să alunece de pe nas în mod constant. Văd foarte bine și soarele nu mă mai deranjează.

  Adolfo

  Eu zic ca am 2 grade la un ochi si 2,50 la celalalt dar am luat-o si am facut bine! Cea mai bună parte este că le poți folosi pentru orice. modifică intensitatea luminii și poți citi la soare fără griji. pentru mine, care abia pot citi de aproape și văd departe, sunt cu adevărat speciali pentru că fac totul cu ochelari

  Arsenie

  A sosit azi. Ambalajul este foarte frumos si se vede bine.Cei care poarta ochelari au o problema mai ales vara…acestea rezolva problema si sunt foarte estetice.Calitatea materialelor pare excelenta la fel si viziunea!

   Ana

  OFFERTA LIMITATA

  149 LEI

  389 LEI

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   a lua legatura: info@primeofferteitalia.com