One Power®

Samonastavljiva korekcijska leča s tehnologijo samodejnega ostrenja in spremenljivo korekcijo za vsako oko

Očala z vsemi prednostmi, ki jih potrebujete, očal vam ne bo treba več menjati, uporabljate lahko le ena očala

NA PONUDBI SAMO 100 ENOT

V PONUDBI JE ŠE 7 ŠTEVILK

€39

€109

ZA BLOKIRANJE PONUDBE IZPOLNITE OBRAZECBrezplačna dostava

Gotovino po povzetju

Garancija vključena

KAKO DELUJE

Preprosto nadenite očala ONE POWER ZOOM in vaše oči bodo spontano in samodejno našle popoln fokus glede na to, kar gledate.

Tako lahko berete dobro knjigo, ne da bi obremenjevali oči in brez zamenjave očal

To je revolucionarna optična tehnologija Flex Focus, katere oko samodejno izostri in izbere pravo moč

IN LAHKO ZAMENJATE S SVOJO DRUŽINO
Ni pomembno, koliko diplom imaš. Zahvaljujoč funkcijam samoprilagoditve se leče prilagajajo temu, kar vidite, in jih lahko uporabljajo vsi ljudje z graduirano lestvico od 0,5 do 2,75 dioptrije.

UDOBJE IN TRŽLJIVOST
Izjemno zmogljiv, udoben in eleganten! – Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ima moderen dizajn. Popoln za ženske in moške!

Ni vam več treba skrbeti, da bi se vam očala razbila zaradi nenamernega padca. Rokavice so super prilagodljive, udobne in enostavne za nadevanje na obraz.

One Power Zoom: uniseks in sodoben
Ali potrebujete prava očala, ko se vam vid poslabša ali izboljša brez dragih pregledov oči? Ali želite elegantna očala, ki se zlahka prilegajo vam in vašim družinskim članom?

Potem je One Power Zoom za vas!

OCENE NAŠIH STRANK

Fantastičen izdelek. Od daleč stvari ne vidim dobro, a zahvaljujoč temu lahko vidim vse, kar hočem. Majhna teža ne povzroča, da okvirji nenehno zdrsnejo z nosu. Zelo dobro vidim in sonce me ne moti več.

Адолфо

Jaz pravim, da imam 2 stopinji na enem očesu in 2,50 na drugem, ampak sem ga vzel in sem v redu! Najboljši del je, da jih lahko uporabite za karkoli. spremenite jakost svetlobe in lahko brez skrbi berete na soncu. zame, ki komaj berem od blizu in vidim daleč, so res nekaj posebnega, ker vse delam z očali

Арсен

Prispelo je danes. Embalaža je zelo lepa in se dobro vidi.Kdor nosi očala ima problem,še posebej poleti…rešijo problem in so zelo estetski.Kvaliteta materialov se mi zdi odlična,vid tudi !

Анна

OMEJENA PONUDBA

€39

€109This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

a lua legatura: info@primeofferteitalia.com