ПЛАЋАЊЕ ПРИ ИСПОРУЦИ

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Просечна оцена 4,9/5
5/5

PEST REJECT

РЕЦИ ЗБОГОМ БУБАМА И МИШЕВИМА ЗАУВЕК

ЗАШТИТИТЕ СЕ БЕЗ УПОТРЕБЕ ШТЕТНИХ ХЕМИЈСКИХ РЕПЕЛЕНАТА

САМО 100 КОМАДА У ПОНУДИ

ОСТАЛО 7/100 КОМАДА

САМО 2 КОМАДА

3,790 RSD

7,780 RSD

ПОПУНИТЕ ФОРМУЛАР ДА БИСТЕ БЛОКИРАЛИ ПОНУДУБесплатна достава

Плаћање поузећем

2 године гаранције

БЕЗБЕДАН ПРОИЗВОД КОЈИ ШТИТИ ВАШУ ПОРОДИЦУ И ВАШЕ ЉУБИМЦЕ

ПестРејецт је револуционарни пестицид са електромагнетним таласима који нуди ефикасну и безбедну заштиту од инсеката и глодара за ваш дом и породицу.

ПестРејецт се ослања на технологију електромагнетних таласа за одбијање инсеката и глодара. Ови таласи, генерисани унутар уређаја, емитују се и шире у околину. Инсекти и глодари доживљавају ове таласе као изузетно досадне, што их наводи да напусте третирано подручје и потраже уточиште на другом месту.

Једна од његових главних карактеристика је способност стварања заштитног електромагнетног поља које се протеже по целом дому. То значи да ће цео ваш животни простор бити покривен, пружајући потпуну заштиту од широког спектра штеточина као што су муве, комарци, мрави, бубашвабе, пауци и мишеви.

Такође је дизајниран најновијом технологијом и користи висококвалитетне компоненте како би осигурао дуготрајне и поуздане перформансе. Уређај је опремљен стандардном утичницом за једноставну инсталацију и употребу. Када се укључи, одмах почиње да емитује електромагнетне таласе до жељеног подручја.

Уређај је развијен са интелигентном контролом која омогућава да се емисија електромагнетних таласа оптимизује у складу са условима околине и специфичним потребама. Штавише, дизајниран је да троши минималну количину енергије, обезбеђујући ефикасан и еколошки прихватљив рад.

РЕЦИ ЗБОГОМ ТРАДИЦИОНАЛНИМ МЕТОДАМА

ШТА КАЖУ НАШИ КЛИЈЕНТИ

Купио сам Пест Рејецт Про да бих ослободио свој дом досадних грешака и морам рећи да сам изузетно задовољан резултатима. Технологија електромагнетних таласа се показала невероватно ефикасном у одбијању комараца, мува и мрава. Не само да је показао потпуну заштиту, већ ми је пружио и мир, знајући да користим производ који је безбедан за моју породицу и кућне љубимце. Топло га препоручујем свима који траже еколошко решење за контролу штеточина без хемикалија.

Roberto P.

Пробао сам многе производе како бих држао мишеве подаље од свог дома, али Пест Рејецт је онај који је дао најзадовољавајуће резултате. Не само да ме је ослободио овог досадног проблема, већ је такође урадио одличан посао одбијања других нежељених грешака. Инсталација је била једноставна и нисам искусио никакве нежељене ефекте. Мој дом је коначно мирно место без освајача.

Federica V.

Овај уређај је био мој избор да заштитим свој дом од штеточина и нисам могао бити срећнији. Његова велика и стална покривеност заштитила је мој стан од инсеката као што су бубашвабе и муве. Оно што највише ценим је његова еколошка и безбедна природа, избегавање употребе хемијских пестицида који могу бити штетни по здравље. Постао је неопходан у мом дому, нудећи ми душевни мир у чистом окружењу без муке.

 

Stefania G.

ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА

САМО 2 КОМАДА

3,790 RSD

7,780 RSD

ПОПУНИТЕ ФОРМУЛАР ДА БИСТЕ Блокирали понудуThis site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

Contattaci: info@primeofferteitalia.com