PLATĂ LA LIVRARE

TRANSPORT GRATUIT

Evaluare medie 4,9/5
5/5

PROIECTOR MAGIC®

Proiectorul video 3D, imagine și hologramă cu consum redus de energie, care proiectează efecte incredibile de Crăciun care îi vor lăsa pe toți cu gura căscată

NUMAI 100 DE BUCĂȚI LA OFERTA

7/100 BUCĂȚI RĂMĂSE LA OFERTA

269 LEI

429 LEI

Transport gratuit

Plata la livrare

Garantie inclusa

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA
Creați o ambianță instantanee pentru petreceri, distracție și adăugați culoare și lumini casei sau grădinii dvs. fără fire încurcate și mizerie.

Luminile laser proiectează zeci și zeci de imagini spectaculoase diferite de Crăciun pe care le poți alege după cum dorești, atât nemișcate, cât și în mișcare.

Poti folosi proiectorul in gradina si pe terasa ta dar si in interiorul locuintei tale : inclus in pachet vei gasi atat tarpa de plantat in pamant cat si un trepied convenabil pentru a plasa reflectorul oriunde preferi si telecomanda pentru a intoarce. pornit sau oprit din confortul casei tale!

Magic Projector este perfect de Crăciun și va ajunge confortabil la tine acasă cu tot ce trebuie instalat: telecomanda practică inclusă în ofertă îți permite să-l pornești și să-l configurezi confortabil din interiorul casei tale schimbând culorile și figurile!

CE SUNT CLIENȚII NOȘTRI

Achizitionata pentru decoratiuni de Halloween, aceasta lampa proiector s-a dovedit a fi peste asteptari. luminile se rotesc automat, iar in interior se gasesc diverse „cartoline” care pot fi introduse pentru a schimba decorul in functie de „tema” sarbatoririi!
Totul este bine conceput pentru exterior deoarece este posibil sa-l “plantezi” pe pamant daca vrei sa il asezi intr-un gazon sau asezand baza il poti aseza pe suprafete rigide.

 Viorica P.

Am cumparat acest proiector pentru perioada Craciunului, dar poate fi folosit si pentru alte sarbatori datorita diferitelor lentile pe care le are. Are un suport pentru a fi asezat pe podea sau introdus in pamant. Proiectează imagini clare și în mișcare, o achiziție foarte bună.

Adina V.

Am achizitionat acest proiector pentru a-i arata fiului meu luminile proiectate mai sus, trebuie sa spun ca este foarte frumos si functioneaza foarte bine, sunt multe slide-uri de rezerva bazate pe tema dorita. Il recomand ca achizitie

Nicusor V.

Profită de oferta limitată

269 LEI

439 LEI

Livrare rapida in 48 de ore Ramburs la livrare

7/100 BUCĂȚI RĂMĂSE LA OFERTA

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA

Transport gratuit

Plata la livrare

Garanție de satisfacție sau bani înapoi
Întrebări frecvente

Desigur, nu vă cerem niciun card de credit, puteți plăti în siguranță direct la curier

Nu există taxe, transportul este gratuit!

livrarea de obicei in 2-3 zile lucratoare

Desigur, prin completarea formularului puteți vorbi direct cu unul dintre operatorii noștri

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su offertepremiumcom sono venduti in affiliazione pertanto offertepremium.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

Privacy PolicyTermini e condizioni

© 2021 Tutti i diritti riservati.