ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μέση βαθμολογία 4,9/5
5/5

ΜΑΓΙΚΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ®

Ο προβολέας 3D βίντεο, εικόνας και ολογράμματος χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας που προβάλλει απίστευτα χριστουγεννιάτικα εφέ που θα αφήσουν τους πάντες άφωνους

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2Χ1

ΜΟΝΟ 100 ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

7/100 ΤΕΜΑΧΙΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

€49

€109

Δωρεάν αποστολή

Με αντικαταβολή

Περιλαμβάνεται εγγύηση

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Δημιουργήστε μια στιγμιαία ατμόσφαιρα για πάρτι, διασκέδαση και προσθέστε χρώμα και φώτα στο σπίτι ή τον κήπο σας χωρίς μπερδεμένα καλώδια και χάος.

Τα φώτα λέιζερ προβάλλουν δεκάδες και δεκάδες διαφορετικές θεαματικές χριστουγεννιάτικες εικόνες που μπορείτε να επιλέξετε όπως θέλετε, ακίνητες και κινούμενες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον προβολέα στον κήπο και στη βεράντα σας αλλά και μέσα στο σπίτι σας: στη συσκευασία θα βρείτε τόσο τον πάσσαλο για να φυτέψετε στο έδαφος όσο και ένα βολικό τρίποδο για να τοποθετήσετε τα φώτα της δημοσιότητας όπου προτιμάτε και το τηλεχειριστήριο για να στρίψετε ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται από την άνεση του σπιτιού σας!

Ο Magic Projector είναι τέλειος για τα Χριστούγεννα και θα φτάσει άνετα στο σπίτι σας με όλα τα απαραίτητα για εγκατάσταση: το πρακτικό τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται στην προσφορά σας επιτρέπει να τον ενεργοποιήσετε και να τον διαμορφώσετε άνετα από το εσωτερικό του σπιτιού σας αλλάζοντας χρώματα και σχήματα!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Το αγόρασα για διακόσμηση αποκριών, αυτή η λάμπα προβολέα αποδείχθηκε ότι ήταν πάνω από τις προσδοκίες. τα φώτα περιστρέφονται αυτόματα, και στο εσωτερικό υπάρχουν διάφορες «κάρτες» που μπορούν να μπουν για να αλλάξει η διακόσμηση με βάση το «θέμα» της γιορτής!
Όλα είναι καλά σχεδιασμένα για εξωτερικούς χώρους γιατί υπάρχει η δυνατότητα να το «φυτέψετε» στο έδαφος αν θέλετε να το τοποθετήσετε σε γκαζόν ή τοποθετώντας τη βάση μπορείτε να το τοποθετήσετε σε άκαμπτες επιφάνειες.

Roberta P.

Αγόρασα αυτόν τον προβολέα για την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες γιορτές χάρη στους διαφορετικούς φακούς που διαθέτει. Διαθέτει στήριγμα για τοποθέτηση στο πάτωμα ή εισαγωγή στο έδαφος. Προβάλλει καθαρές και κινούμενες εικόνες, μια πραγματικά καλή αγορά.

Fabrizio V.

Αγόρασα αυτόν τον προβολέα για να δείξω στον γιο μου τα φώτα που προβάλλονται παραπάνω, πρέπει να πω ότι είναι πολύ όμορφο και λειτουργεί πολύ καλά, υπάρχουν πολλές ανταλλακτικές διαφάνειες με βάση το επιθυμητό θέμα. Το προτείνω ως αγορά

Stefania G.

Επωφεληθείτε από την περιορισμένη προσφορά

€49

€109

Γρήγορη αποστολή εντός 48 ωρών Αντικαταβολή

7/100 ΤΕΜΑΧΙΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δωρεάν αποστολή

Με αντικαταβολή

Εγγύηση ικανοποίησης ή επιστροφής χρημάτων
Συχνές ερωτήσεις

Φυσικά, δεν σας ζητάμε καμία πιστωτική κάρτα, μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια απευθείας στον courier

Δεν υπάρχουν χρεώσεις, η αποστολή είναι δωρεάν!

Η αποστολή θα γίνει με GLS courier που συνήθως παραδίδει σε 2-3 εργάσιμες ημέρες

Φυσικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με έναν από τους χειριστές μας

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su offertepremiumcom sono venduti in affiliazione pertanto offertepremium.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

Privacy PolicyTermini e condizioni

© 2021 Tutti i diritti riservati.