ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

СРЕДНА ОЦЕНКА 4.7/5
5/5

УМЕН ЧАСОВНИК®

ИКОНОМИЧЕН СМАРТ ЧАСОВНИК ПРО С ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

ЧЕРЕН ПЕТЪК ОФЕРТА – 50% ОТСТЪПКА!

Само 100 броя на оферта

ОСТАНАХА САМО 7 БРОЯ

79 lv

149 lv

безплатна доставка

плащане при доставка

Bключена гаранция

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА, ЗА ДА БЛОКИРАТЕ ОФЕРТАТА

Наш оператор ще се свърже с Вас по телефона, за да Ви помогне в избора на цвят
Следете предприетите стъпки и жизненоважни знаци, брой удара, Kcal, функция за наблюдение на съня, налягане, насищане с кислород, температура

Универсална съвместимост, за да го свържете към ВСИЧКИ устройства на Apple и Android

ВИНАГИ СВЪРЗАНИ към социалните мрежи: FB, WAPP, Telegram

е в състояние да се обади или текст всеки номер, който имате в адресната си книга, без да е необходимо да използвате мобилния си телефон.

По-голям дисплей от предишния модел, за по-добра видимост и безупречна функция Touch.

Новият му процесор прави устройството бързо и приятно за използване, като също реагира на съобщения с изключителна простота.

КОМПОНЕНТИ ОТ ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

„Пристигна след няколко дни и се опита веднага. Занесох го и на плажа, за да видя дали наистина е водоустойчив. Работи чудесно. Оставям телефона си в чантата на жена ми и с това правя всичко. Страхотен добър продукт“ Giulia F.

Робърт П.

„Избрах розовата гумена каишка, защото я използвам както за тренировки, така и за излизане. Всичко е наред, както е обещано, фантастична батерия всеки смарт часовник издържа максимум 2 дни, запазвам това дори повече от седмица!

Стефани Г.

Представен на Коледа на сина ми, той все още ми благодари. Сега по време на работа можете да проверявате обажданията и съобщенията, без да вдигате телефона! Мария Г.

Фабрицио В.

Възползвайте се от лимитираната оферта

79 lv

149 lv

Безплатна доставка и плащане при доставка

ОСТАНАХА САМО 7 БРОЯ

безплатна доставка

плащане при доставка

Bключена гаранция

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА, ЗА ДА БЛОКИРАТЕ ОФЕРТАТА
Контакти: info@prodotticertificatiitalia.com

Този сайт не е част от уебсайта на Facebook или Facebook Inc. Освен това този сайт НЕ е одобрен от Facebook по никакъв начин. Facebook е търговска марка на Facebook, Inc

Продуктите, препоръчани на prodotticertificatiitalia.com, се продават чрез партньорство, следователно prodotticertificatiitalia.com не е нито производител, нито официален продавач на всеки продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Следователно, за всякакви проблеми или заявки, винаги трябва да се обръщате към официалния продавач. Ние обаче сме на разположение, за да ви помогнем. Някои изображения в блога бяха открити в мрежата, ако ги посочите, които могат да нарушат правата ви, уведомете ни и те ще бъдат незабавно премахнати.

Privacy PolicyTermini e condizioni

© 2021 Tutti i diritti riservati.