ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΉ

ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ

ΈΞΥΠΝΟ ΡΟΛΌΙ®

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΈΞΥΠΝΟ ΡΟΛΌΙ PRO ΜΕ ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ

ΜΈΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ 4,7/5
5/5

ΜΑΎΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΠΡΟΣΦΟΡΆ – 50% ΈΚΠΤΩΣΗ!

Μόνο 100 τεμάχια σε προσφορά

ΕΜΕΙΝΑΝ 7/100 ΤΕΜΑΧΙΑ

€49

€129

Δωρεάν μεταφορικά

αντικαταβολή

Περιλαμβάνεται εγγύηση

ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΗ ΦΌΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΆΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ
Παρακολουθήστε τα βήματα που ελήφθησαν και ζωτικά σημεία, Count beats, Kcal, λειτουργία παρακολούθησης ύπνου, πίεση, κορεσμός οξυγόνου, θερμοκρασία

ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ για σύνδεση με ΟΛΕΣ τις συσκευές Apple και Android

ΠΑΝΤΑ συνδεδεμένη με τα κοινωνικά δίκτυα: FB, WAPP, τηλεγράφημα

είναι σε θέση να καλέσει ή να στείλει μήνυμα σε οποιοδήποτε αριθμό έχετε στο βιβλίο διευθύνσεών σας χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο.

Μεγαλύτερη οθόνη από το προηγούμενο μοντέλο, για καλύτερη ορατότητα και άψογη λειτουργία αφής.

Ο νέος επεξεργαστής του κάνει τη συσκευή γρήγορη και ευχάριστη στη χρήση, ανταποκρινόμενη επίσης στα μηνύματα με εξαιρετική απλότητα.

Τι θα βρείτε στο κουτί

ΤΙ ΛΈΝΕ ΟΙ ΠΕΛΆΤΕΣ ΜΑΣ

Παρουσιάστηκε τα Χριστούγεννα στο γιο μου, εξακολουθεί να με ευχαριστεί. Τώρα στη δουλειά μπορείτε να ελέγξετε κλήσεις και μηνύματα χωρίς να σηκώσετε το τηλέφωνο!

Μαρία Γ.

«Επέλεξα το ροζ λαστιχένιο λουράκι γιατί το χρησιμοποιώ τόσο για προπόνηση όσο και για έξοδο. Όλα είναι μια χαρά, όπως είχε υποσχεθεί, φανταστική μπαταρία κάθε smartwatch διαρκεί το πολύ 2 ημέρες, θα κρατήσει αυτό ακόμη περισσότερο από μια εβδομάδα!

Φαμπρίτσιο Β.

«Έφτασε σε λίγες μέρες και προσπάθησε αμέσως. Το πήγα επίσης στην παραλία για να δω αν ήταν πραγματικά αδιάβροχο. Δουλεύει τέλεια. Αφήνω το κινητό μου στην τσάντα της γυναίκας μου και με αυτό κάνω τα πάντα. Μεγάλο καλό προϊόν»

Στέφανι Τζι.

7/100

ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΗ ΦΌΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΆΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ
Επαφές: info@prodotticertificatiitalia.com

Αυτός ο ιστότοπος δεν αποτελεί μέρος του ιστότοπου του Facebook ή της Facebook Inc. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος ΔΕΝ υποστηρίζεται από το Facebook με κανέναν τρόπο. Το Facebook είναι εμπορικό σήμα της Facebook, Inc

Τα προϊόντα που προτείνονται στο prodotticertificatiitalia.com πωλούνται μέσω συνεργατών, επομένως το prodotticertificatiitalia.com δεν είναι ούτε ο κατασκευαστής ούτε ο επίσημος πωλητής κάθε προϊόντος που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας. Επομένως, για τυχόν προβλήματα ή αιτήματα, πρέπει πάντα να απευθυνθείτε στον επίσημο πωλητή. Ωστόσο, είμαστε διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε. Ορισμένες εικόνες στο ιστολόγιο έχουν βρεθεί στον ιστό, εάν τις πιστώσετε που ενδέχεται να παραβιάζουν τα δικαιώματά σας, ενημερώστε μας και θα αφαιρεθούν αμέσως.

Privacy PolicyTermini e condizioni

© 2021 Tutti i diritti riservati.