PLATĂ LA LIVRARE

TRANSPORT GRATUIT

EVALUARE MEDIE 4.7/5
5/5

SMARTWATCH PRO®

CEAS INTELIGENT  PRO, ECONOMIC CU PERFORMANȚE RIDICATE

OFERTA – 50% REDUCERE!

DOAR 100 DE PIESE OFERITE

7/100 BUCĂȚI RĂMĂSE LA OFERTA

209 ron

399 ron

Transport gratuit

Plată la livrare

Garantie inclusa

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA

Unul dintre operatorii noștri vă va contacta telefonic pentru a vă ajuta să alegeți culoarea
monitorizarea pașile și semne vitale, Numara batitele, Kcal, funcția de monitorizare a somnului, presiunea, saturația oxigenului, temperatura

COMPATIBILITATE UNIVERSAL pentru a o conecta la toate dispozitivele Apple și Android

ÎNTOTDEAUNA CONECTAT la rețelele sociale: FB, WAPP, Telegram

este capabil să apeleze sau să trimită mesaje text orice număr pe care îl aveți în agenda dvs. fără a fi nevoie să utilizați telefonul mobil.

Afișaj mai mare decât modelul anterior, pentru o vizibilitate mai bună și o funcție Touch impecabilă.

Noul său procesor face dispozitivul rapid și plăcut de utilizat, răspunzând, de asemenea, la mesaje cu o simplitate extremă.

COMPONENTE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

„A sosit în câteva zile și a încercat imediat. L-am dus și la plajă pentru a vedea dacă este cu adevărat impermeabil. Funcționează excelent. Îmi las telefonul mobil în geanta soției mele și cu asta fac totul. Mare produs bun” Giulia F.

Paul.R

„Am ales cureaua de cauciuc roz pentru că o folosesc atât pentru antrenament, cât și pentru ieșire. Totul este bine așa cum a promis, baterie fantastică fiecare smartwatch durează maximum 2 zile, păstrez acest lucru chiar mai mult de o săptămână!

Mitrita.P

Prezentat la Crăciun fiului meu, el încă îmi mulțumește. Acum, la locul de muncă, puteți verifica apelurile și mesajele fără a ridica telefonul! Maria G.

Maria G.

Profita de oferta limitata doar la

209 ron

399 ron

Transport gratuit și plată la livrare

7/100 BUCĂȚI RĂMĂSE LA OFERTA

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA

Transport gratuit

Plată la livrare

Garantie inclusa
Contacte: info@prodotticertificatiitalia.com

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. Facebook este o marcă comercială a Facebook, Inc

Produsele recomandate pe prodotticertificatiitalia.com sunt vândute prin afiliere, prin urmare prodotticertificatiitalia.com nu este nici producătorul, nici vânzătorul oficial al fiecărui produs pe care îl puteți găsi pe site-ul nostru. Prin urmare, pentru orice problemă sau solicitare, trebuie să vă adresați întotdeauna vânzătorului oficial. Cu toate acestea, suntem disponibili să vă ajutăm. Unele imagini de pe blog au fost găsite pe web, dacă le creditați care vă pot încălca drepturile, anunțați-ne și vor fi eliminate cu promptitudine.

Privacy PolicyTermini e condizioni

© 2021 Tutti i diritti riservati.